Cry Baby Cry

  • 25.okt.2009 kl.21:41
Av og til er det deilig å åpne slusene og la tårene renne. Alle følelser får frihet og kroppen kjennes lettere. Gode tårer og vonde tårer. Jeg liker å la alt renne ut, det renser kroppen min. Å gråte gjør meg sterkere, jeg kommer mer i kontakt med følelsene mine. Og det er lurt å få kontroll over følelsene sine. Jeg gråter av mye. Fine taler, triste taler, musikk, gamle mennesker, natten, bøker, inntrykk, fine ord, bilder, en fin film, Tore på Sporet (selv om jeg hater det programmet). Kjenn på følelsen av salte tårer som renner ned kinnene dine. Desperate tårer, gledestårer, tårer fyllt med sorg. Når jeg gråter, åpner jeg også kanalene for fantasien. Det er som om jeg har evnen til å føle mer, at jeg blir et helere menneske når jeg gråter. Det er fint syns nå jeg.

Gjenspeilet

26.okt.2009 kl.17:27

Jeg håper jeg misforsto kommentaren din, hvis ikke burde du vært litt mer forsiktig med hva du skriver. Nestemann du treffer kan være en sart sjel, heldigvis er ikke jeg det.

divino

26.okt.2009 kl.21:13

oi, det var virkelig ikke meningen å fornærme deg

jeg prøvde bare å... støtte deg, og si at jeg ofte føler det likt

"og hey, kan du ikke bare go with the flow, holde kjeft og være fornøyd" -> jeg mente at mange mennesker sier sånt, og at det er sårende! men dessverre skjønner jeg ikke alltid at tankene mine ikke alltid kommer frem hos mottakeren:) jeg prøvde å gi deg litt power. vi trenger litt power fra hverandre vetu.

sender deg litt kjærleik som unnskyldning

Make me happy

hits