Isdronning, isdronning

  • 04.apr.2010 kl.21:26
-Nå har jeg fått nok, vi skal ikke bo under samme tak mer
-Det er oppfattet at du velger den muligheten.
-Du kan faen meg ikke si at det var en mulighet, jeg har faen meg ikke plassert meg selv med dette monsteret av et udyr, jeg har faen ikke fått noe valg, du trenger seriøs hjelp
-Det er oppfattet


Jeg trodde jeg var sterk nok, jeg. Faktisk, jeg trodde jeg var sterk nok til å bli behandlet som luft i fire år. Jeg trodde jeg skulle stå imot at du trosset gjennom alt vi hadde bygget opp, som et enzym som splitter alt det kommer over. Selv om du var taus og jeg prøvde alt jeg kunne. Jeg ofret halve livet mitt, jeg ofret bryet, jeg ofret følelsen av å være ingenting. Du har ødelagt så mye, du har forsøkt så hardt, enda du påstår at det aldri var intensjonen. Jeg hyler til en mursteinsvegg, en endeløs brønn, jeg vil for alltid skrike, jeg vil aldri møte noe. Ingen følelser. Og det er til å bli livredd av. Jeg er redd. Jeg er redd for hva du har gjort med fremtiden min med den eneste utveien jeg fant i dag. Jeg vil skrike høyt for alt du alltid har gjort, og for måten du er på, og for måten du ikke er på. Hva du sier og hva du ikke sier. Men mest av alt hva du ikke har gjort. Jeg er skremt av deg. Jeg er målløs, du har skremt ordene vekk.

Fuglene har fløyet nå, toget har gått, og sokkene mine er våte.  Ingenting vil noen gang bli som det var, det er ene og alene takket være deg. Du har ødelagt så mange relasjoner, du er isdronningen på toppen av verden, du er den mest egoistiske (du sier det selv), du er den feigeste, du er det svakeste leddet.

Jeg er utmattet.

Make me happy

hits