Tid

  • 28.apr.2010 kl.14:13
I dag...
♦ er det 18 dager (to uker og fire dager) til syttendemai
♦ er det 50 dager (sju uker og én dag) til sommerferien
♦ er det 61 dager (åtte uker og fem dager) til hove
♦ er det 121 dager (fire måneder idag, shaise) til noe annet gøy, men det forblir hemmelig

Karoline Unnerud

28.apr.2010 kl.17:37

Akkurat nå er det 94 dager 14 timer 23 minutter og 2 sekunder til jeg skal ha min første skoletime i Paris.

Jeg elsker lange tekster! Og jeg er alltid nyskjerrig på andres sms, og jeg skjønner ikke hvem som skriver "jeg skal ha kylling til middag" uten punktum, eller noe følelser. Jeg har aldri møtt noen som har skrevet en slik melding til meg, så hvorfor skriver alle på bussen det da? Er det fordi de vet at jeg ser? Jeg elsker store hender på gutter og jenter, men jeg syns mine ser rare ut i forhold til resten av meg, eller, jeg har stor håndflate og egentlig ganske lange fingere, men håndflaten virker alt for stor. Jeg vet begge reklamene du forteller om, og jeg elsker dem begge to, de er fantastiske! Den som jeg snakker om viser en familie som er ute og kjører tur og viser hvordan det ville blitt å stoppet i 80 hvis en hindring hadde kommet rundt en sving (her viser de da en traktor med henger som det er trestammer på), da klarer de akkurat og stoppe, men når de kjører i 90 blir bilen knust og du ser at det er kun han som kjører som overlever, mens resten av familien sitter i bilen. Det de sier er at det føles veldig likt å kjøre i 90 når du skal kjøre i 80, men når ulykken først inntreffer føles det veldig ulikt.

Det er veldig slitsomt å prøve å gi vennene dine mye av deg selv, mye av det du føler. Speiselt med selvtillit, men mange andre ting også. Som når de er redde og ikke du, det gjelder ikke bare å si trøstene ord, men du må faktisk gi dem sikkerheten din. Og det krever utrolig mye av en. Hvis jeg er rundt mennesker med alt for dårlig selvtillit er jeg sliten i flere dager etter, men så vet jeg at de kanskje føler seg litt bedre.

Det er veldig morsomt at du ikke liker å se på film, jeg tror aldri jeg har hørt om noen som ikke liker det. Og det fascinerer meg. Jeg har alltid elsket det, men jeg er alltid veldig nøye med hvilken film jeg ser. Jeg nekter å bruke 2 timer av livet mitt til å se krigsfilmer og filmer om pistoler. Men jeg ser filmer om og om igjen, Big Fish, Moulin Rouge, Amelie, Sammen er vi mindre alene og C.R.A.Z.Y for eksempel.

Og fortsett å skriv, for det er fantastisk.

FAY

28.apr.2010 kl.21:57

hva.. virker jeg som en gutt?? haha

Make me happy

hits